Gheorghe Zamfir şi-a sacrificat viaţa pentru câinele său pechinez. Aceasta este adevărata ştire a zilei, după www.click.ro. Ceea ce nu ni se spune concret în articolul respectiv este ziua în care s-a petrecut respectivul eveniment. Prin urmare, avem mai întâi o zi de sâmbătă:
"Şoferul care l-a accidentat sâmbătă seara pe Gheorghe Zamfir, s-a predat ieri, în jurul orei 12.00, la secţia 4 de poliţie."

Iar în continuare avem o zi de vineri:

"Vineri la prânz, în zona Gării de Nord, maestrul Gheorghe Zamfir a fost accidentat în faţa blocului în care acesta locuieşte de o maşină de culoare albă, cu numere străine. "
Ce să înţelegem de aici? Că Zamfir a fost lovit două zile la rând, cel vizat fiind pechinezul său, care tocmai a înghiţit un cip de importanţă internaţională, vânat de diverse servicii secrete?
Ţinând cont însă de ultima frază din articolul cu pricina şi de lipsa ghilimelelor ce încadrează sintagma "Regele naiului " poate că ar trebui să tragem de aici concluzia că nimic din cele de mai sus nu i s-ar fi putu vreodată întâmpla unui REGE:

"Regele naiului e internat la secţia de chirurgie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, iar medicii spun că starea sa e stabilă, aflându-se în afara oricărui pericol. "

0 Comments:

Post a Comment