Bambi sau întunericul de peste cerebel

Cele două fete de la BAMBI, devenite din lipsă de contracte cântăreţe de nuntă au gafat sâmbătă seara, confundând locaţiile. Prin urmare, în loc să cânte la nunta fiicei primarului din comuna Brătianu, cele două Tănase s-au trezit la o nuntă fără fiţe, la care însî nu au stat prea mult. Iată ce declară Denisa Tănase (cea brunetă), un fel de Zoe Dumitrescu Buşulenga printre "solistele" de acest gen:


"Mi-a parut rau sincer, mai ales ca, in drum spre miri, trecusem pe langa bucatarie si vazusem aperitivele care aratau foarte bine. Ma si gandeam ca trebuie sa fie foarte bune. Erau simpatici oamenii, dar nu am putut ramane pentru ca mai aveam o nunta la ora 04.00, la Bolintin, la care pana la urma nici nu am mai ajuns".

Prin urmare fetelor le lăsa gura apă, li se lipise stomacul de şira spinării, dar, pentru că mai aveau o nuntă în program au plecat, chiar dacă la nuntă nu au mai ajuns. Deşi sunt două s-ar crede că au fugit după mai mult de 2 iepuri, trist e că de fapt au fugit după unul singur, şi handicapat colac peste pupăză. Imaginaţi-vă scuze la gurile celor două: sunteţi simpatici, vă miroase bine mâncarea, dar nu ne-aţi plătit, nu cântăm. Poate că în funcţie de IQ unii cântăreţi din România ar trebui să presteze pro bono. Evident că tot la nişte petrecăreţi care, tot în funcţie de IQ ar trebui să fie condamnaţi să asculte porcării....

0 Comments:

Post a Comment