Poate că în toţi aceşti ani nu au fost prea multe abuzuri pe scena principală a festivalurilor Reading şi Leeds, anul acesta însă a fost suficientă o trupă pentru a ajuta publicul să recupereze cuminţenia ultimilor ani.

În săptămânile premergătoarea concertelor a circulat zvonul că FF-ers, vedetele de pe scena BBC Introducing ar fi de fapt nimeni alţii decât FOO FIGHTERS, pregătind un concert surpriză, iar unii au luat-o în serios. Aproape 3000 de spectatori s-au înghesuit să fie prezenţi la concertul tinerilor punkişti, odată cu începerea concertului zburând spre aceştia sticle, iarbă şi pantofi.

Despre această întâmplare Billy Watts, chitaristul grupului a declarat: "Ideea că noi am fi fost Foo Fighters ni s-a părut atât de cretină încât nu ne-am gândit o clipă să dezminţim zvonul, prin urmare am făcut contrariul, începând să îi tachinăm pe creduli, prin strecurarea anumitor versuri pe pagina noastră ba chiar a unei fotografii cu Dave Grohl, vedeta lor multaşteptată."

În cele din urmă se pare că FF-ers au încheiat doar cu două piese mai devreme concertul lor, iar aceasta mai mult datorită unei chitări avariate. Una peste alta, tinerii punkişti nu au mai avut probabil niciodată până acum parte de un public atât de numeros...

0 Comments:

Post a Comment