Fostul solist al trupei DIRE STRAITS, Mark Knopfler a îndepărtat şansele ca legendara trupă să de poată reuni. Conform basistului John Illsley, Knopfler este piatra de încercare în eforturile de a se reuni pentru un nou turneu şi un album, în momentul de faţă fostul solist fiind concentrat pe cariera sa solo.

Ultimul album de studio al trupei, "On Every Street" a fost lansat în 1991. Illsley, cel care îşi lansează albumul solo pe 13 octombrie 2008 a declarat către BBC News că a încercat să instige la o reunire, fiind refuzat de fostul său coleg de trupă. "Cred cu ardoare că ne mai aşteaptă un turneu şi probabil şi un album" a declarat Illsley. "Numai că el (Knopfler) face o cu totul altă muzică acum. Se descurcă incredibil de bine ca artist independent, aşa că jos pălăria în faţa lui. Se simte al naibii de bine cu ce face."

Mark Knopfler a avut mare succes ca solist independent încă de la destrămarea oficială a grupului Dire Straits, ultimul său album de studio 'Kill To Get Crimson' fiind lansat anul trecut.

0 Comments:

Post a Comment