Avril Lavigne, prea sexy pentru Malaezia

Guvernul Malaeziei a anulat concertul lui Avril Lavigne programat pentru 29 august 2008 pe considerentul "prea sexy". Ministerul Artei, Culturii şi Patrimoniului naţiunii musulmane a anunţat oficial pe 20 august 2008 că solistei canadiene nu i se va permite să concerteze cu două zile înaintea Zilei Independenţei, deoarece "Acest lucru nu este în spiritul Zilei Naţionale" a declarat un oficial. Guvernul va lua însă în considerare reprogramarea concertului la o dată ulterioară.


La începutul acestei săptămâni, aripă tânără a Partidului Islamist Pan Malaezian a protestat cu privire la apariţia lui Lavigne, spunând că nu îşi doresc ca adolescenţii malaezieni să fie influenţaţi de prestaţia acesteia. "Pentru noi este prea sexy... nu e bine pentru spectatorii din Malaezia" a declarat un purtător de cuvânt.

Alte artiste sau formaţii feminine care s-au confruntat cu cenzura malaeziană sunt Gwen Stefani şi Pussycat Dolls. În Malaezia toţi interpreţii trebuie să fie îmbrăcaţi din cap până-n picioare, neavând dreptul să sară, să strige, să se îmbrăţişeze sau să se sărute pe scenă.

0 Comments:

Post a Comment