Nu există The Doors fără Jim Morrison

Litigiul din jurul trupei THE DOORS pare să se îndrepte spre final, Curtea Supremă de Justiţie din California refuzând să prelungească procedurile.

După toate prezumţiile, Ray Manzarek şi chitaristul Robby Krieger vor cam avea de plătit peste 5 milioane USD bateristului John Densmore şi părinţilor fostului solist Jim Morrison pentru folosirea titulaturii The Doors fără acordul părţilor în timpul turneului din 2003 alături de Ian Astbury de la The Cult ca solist vocal.

"Nu îţi poţi spune The Doors, pentru că nu există The Doors fără Jim Morrison," a declarat avocatul lui Densmore's .

Manzarek şi Krieger au făcut apel la o decizie a curţii din 2005 prin care noua trupă era somată să nu mai folosească numele "The Doors" sub orice formă şi să plătească $3.2 milioane USD părinţilor lui Morrison, plus 2 milioane USD costuri de proces. Curtea de apel a refuzat plângerea celor doi cu privire la plata cheltuielilor de proces, relatează Associated Press.

La baza litigiului stă o înţelegere din 1970, semnată de cei patru membri, inclusiv Morrison, prin care se precizează că toţi patru trebuie să fie de acord cu privire la hotărârile luate.

0 Comments:

Post a Comment