Serj Tankian cântă ABBA şi militează

SERJ TANKIAN a combinat piesa sa "Money" cu şlagărul celor de la ABBA, "Money, Money, Money" în timpul concertului său de pe scena principală, în cadrul Festivalului de la Leeds, în după-amiaza zilei de 23 august 2008. Făcându-şi apariţia pe scenă în sunetul exploziilor şi a focurilor de arme, Tankian, îmbrăcat cu un frac alb şi joben alb în cap, a început direct cu "Empty Walls", prima piesă şi primul single de pe albumul său de debut. Au fost interpretate aproape toate piesele de pe albumul antemenţionat, "Elect The Dead", printre care favoritele publicului: "The Sky is Over" şi "Feed Us".
Lui Tankian i s-a alăturat pe scenă Kitty, cântăreaţă de operă din Wolverhampton, care l-a acompaniat inedit pe "Lie Lie Lie". Remarcând în mulţime steaguri ale Libiei şi Israelului, vocalistul celor de la System of a Down i-a rugat pe cei doi să se alăture, toate acestea în aplauzele publicului.
Făcând referire la alegerea lui George W Bush, Tankian ulterior a rugat publicul să repete "ne angajăm să nu ne lăsăm niciodată înghiţiţi de majoritatea care nu gândeşte".
Serj Tankian a interpretat:
"Empty Walls''
"Feed Us''
"Lie Lie Lie''
"Saving Us"
"Baby''
"The Sky Is Over''
"Money Money Money'/'Money''
"Praise The Lord And Pass The Ammunition''
"Honking Antelope''
"Elect The Dead''
"The Unthinking Majority"

0 Comments:

Post a Comment